Lieve donatie!

Deze week nam ik een hele bijzondere donatie in ontvangst. Bo en Bengt Zwiers en hun nichtje Megan hebben € 69,- opgehaald voor de schoolkinderen in Birma!

Speciaal voor de schoolkinderen van ons project in Birma, zijn Bo, Bengt en Megan aan de slag gegaan. Ze wilden graag geld inzamelen voor de kinderen in Birma, omdat ze weten dat bij ons project echt iedere eurocent daadwerkelijk naar het project gaat. En zo stonden ze op een warme dag vorige week in het centrum van Arnhem, met zelfgemaakte armbandjes, limonade en lekkere popcorn. Dat liep storm! Want in nog geen 2 uur hadden ze al € 69,- ingezameld!

Bo vertelt: “Megan is ook echt een ster in het maken van armbandjes. Eén van ons bleef bij het tafeltje, terwijl de andere twee mensen aanspraken en vertelden over Birma en over de armbandjes.” “En iedereen wilde graag limonade, want we hadden natuurlijk speciaal een warme dag uitgekozen!” voegt Bengt er grijnzend aan toe.

Ontzettend bedankt, lieve Bo, Bengt en Megan!!!! Jullie gift gaat rechtstreeks naar de projectleider in Birma, die er voor gaat zorgen dat jullie donatie goed terecht komt. Dank jullie wel!

2014-04-30 20.49.18

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *